Online vakblad Infrasite heeft sinds kort een vacaturebank waar vraag en aanbod voor werk in de infrasector bijeenkomen. In de maanden juli en augustus is het voor bedrijven en organisaties mogelijk om elke maand één gratis vacature te plaatsen, dus twee in totaal.

De vacaturebank is een gezamenlijk initiatief van TechniekJobBoard.nlInfraJobBoard.nl en Infrasite.nl. De gratis plaatsing komt op al deze websites te staan en wordt bovendien verspreid via social media en de wekelijkse nieuwsbrief van Infrasite. De zomeractie om in zowel juli als augustus een gratis vacature te plaatsen, stelt bedrijven en organisaties in staat om nader kennis te maken met dit doelgerichte instrument voor werving van personeel in de brede infrasector.

Aanleveren

Vacatures kunnen worden aangeleverd bij Tamara Bos via info@infrajobboard.nl en moeten aan de volgende voorwaarden voldoen cq gegevens bevatten:

  • Aanleveren als Word-bestand of als link naar de website waar de vacature staat;
  • Logo van het bedrijf of de organisatie in .jpg;
  • Locatie van de werkplek;
  • Url en / of mailadres waar de sollicitatie naartoe gestuurd kan worden;
  • De datum waarop de vacature afloopt.

De vacature wordt binnen enkele uren geplaatst, met een maximum van één werkdag. De indiener ontvangt hier altijd een bevestiging van. Eventuele vragen kunnen worden gesteld aan Tamara Bos via 070-2228351, 06-20098243 of info@infrajobboard.nl.

Wij zien jouw vacature graag tegemoet.
Uiteraard zijn we jullie na de zomer ook graag (weer) van dienst.